Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Metalowiec Ł-ce F.C. Warsaw Bródno
bnm Tactiek v liga
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten solide
goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


19e minuut.
Borek met de inworp. Muzikant rent richting de bal. Muzikant geeft de bal voor. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Docherty geeft een hoge lob. Piloni verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konopelski neemt de hoekschop. Mischo springt en kopt de bal. Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mischo is nu in balbezit. Mischo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Docherty de bal. Docherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - F.C. Warsaw Bródno 1:0

39e minuut.
Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo met een sublieme pass. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Žatecký is nu in balbezit. Muzikant verovert de bal door een tackle van achteren. Muzikant passt de bal met de wreef. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 43%, F.C. Warsaw Bródno 57%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - F.C. Warsaw Bródno 1:0

53e minuut.
León is nu in balbezit. León geeft de bal voor. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Olaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grigoletto rent richting de bal. Corvalán onderschept slim de pass. Katan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert León de bal onder controle te krijgen. Docherty springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Katan is nu in balbezit. Karakula is nu in balbezit. Katan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Konopelski met een sublieme pass. Corzo is nu in balbezit. Mischo is nu in balbezit. Mischo draait met de bal, schiet en ... Turkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 37%, F.C. Warsaw Bródno 63%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - F.C. Warsaw Bródno 1:0