Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno K.S. Metalowiec Ł-ce
v liga Tactiek bnm
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Corzo kopt de bal weg. Docherty is nu in balbezit. Docherty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Géczy rent richting de bal. Géczy geeft een lange en hoge pass. Davydov rent richting de bal. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Mischo verovert de bal door een tackle van achteren. Mischo passt de bal zonder na te denken. Docherty rent richting de bal. Docherty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Katan rent richting de bal. Katan met een sublieme pass. Docherty rent richting de bal. Docherty schiet op doel. Turkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:1

24e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty rent richting de bal. Docherty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:2

25e minuut.
Tognacca rent richting de bal. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo passt de bal met de wreef. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Corvalán geeft de bal voor. Klungelig pakt León de bal. Mischo is nu in balbezit. Mischo schiet op doel. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:3

38e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Olaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:3

42e minuut.
Géczy passt de bal in één keer door. Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Olaru bokst de bal weg.

43e minuut.
Piloni onderschept slim de pass. Piloni geeft een hoge lob. Tognacca kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 62%, K.S. Metalowiec Ł-ce 38%.
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:3

46e minuut.
Minh Quốc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigoletto komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Corzo met een sublieme pass. Corvalán heeft problemen om de bal te vangen. Corvalán geeft een hoge lob. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Karakula onderschept slim de pass. Žatecký onderschept slim de pass. Žatecký probeert naar een medespeler te passen. Docherty rent richting de bal. Docherty geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Borek met de inworp. Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grigoletto passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Kwaśnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renderos Iraheta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karakula neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:3

78e minuut.
Borek probeert naar een medespeler te passen. Muzikant rent richting de bal. Muzikant passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Olaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 49%, K.S. Metalowiec Ł-ce 51%.
F.C. Warsaw Bródno - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:3