Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol Pierońskie Gizdy
Barry evolution Tactiek Faja03
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 33.7
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piccinelli met een snelle inworp. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu verovert de bal door een tackle van achteren. Bisdu schiet op doel. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kompała krijgt zijn hoofd ertegen. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pechar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piccinelli met de inworp. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Pierońskie Gizdy 1:0

8e minuut.
Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Kompała kopt de bal weg. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Korpalski kan de bal niet met de borst controleren. Piccinelli geeft een lange en hoge pass. Bisdu is nu in balbezit. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bălcescu met de inworp. Anić is nu in balbezit. Anić met een sublieme pass. Kompała rent richting de bal. Kompała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dulea geeft een lange en hoge pass. Anić kopt de bal weg. Kompała rent richting de bal. Kompała schiet op doel. Villareal probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălcescu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Piccinelli passt de bal met de wreef. Mitruś is nu in balbezit. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Anić kopt de bal weg. Daar is Kompała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechar met een sublieme pass. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pechar kopt de bal weg. Villareal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kolaycı geeft een hoge lob. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft een hoge lob. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 23%, Pierońskie Gizdy 77%.
Bronx Gol - Pierońskie Gizdy 1:0

49e minuut.
Anić is nu in balbezit. Anić geeft een lange en hoge pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel. Piirtola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Pierońskie Gizdy 2:0

50e minuut.
Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Villareal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilimowski speelt de bal door. Anić is nu in balbezit. Anić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bălcescu speelt de bal door. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anić de bal. Anić geeft een lange en hoge pass. Kompała maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korpalski met de inworp. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrieta. Arrieta krijgt een gele kaart. Mitruś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mitruś kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić geeft een lange en hoge pass. Kompała maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Piccinelli rent richting de bal. Piccinelli passt de bal met de wreef. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu draait met de bal, schiet en ... Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Anić rent richting de bal. Anić geeft een lange en hoge pass. Daar is Bisdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała rent richting de bal. Kompała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 27%, Pierońskie Gizdy 73%.
Bronx Gol - Pierońskie Gizdy 2:0