Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pierońskie Gizdy Bronx Gol
Faja03 Tactiek Barry evolution
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


9e minuut.
Clements kopt de bal weg. Piccinelli geeft de bal voor. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Piirtola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Piirtola bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kompała de bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wilimowski speelt de bal door. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Subczyński geeft een lange en hoge pass. Piirtola bokst de bal weg. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Bronx Gol 0:1

24e minuut.
Piccinelli speelt de bal door. Villareal is nu in balbezit. Kompała onderschept slim de pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pechar onderschept slim de pass. Pechar met een sublieme pass. Ebel is nu in balbezit. Piccinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinelli geeft een hoge lob. Piirtola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 77%, Bronx Gol 23%.
Pierońskie Gizdy - Bronx Gol 0:1

49e minuut.
Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Pechar geeft de bal voor. Clements is nu in balbezit. Ūlands verovert de bal door een tackle van achteren. Ūlands draait met de bal, schiet en ... Tiilikainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Villareal probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Bronx Gol 0:2

55e minuut.
Clements heeft problemen om de bal te vangen. Subczyński rent richting de bal. Subczyński geeft een hoge lob. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Subczyński speelt de bal door. Ciupitu is nu in balbezit. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Piirtola bokst de bal weg.

73e minuut.
Anić is nu in balbezit. Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić met een sublieme pass. Kompała rent richting de bal. Kompała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Anić de bal. Anić geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Bronx Gol 0:3

84e minuut.
Piccinelli geeft de bal voor. Ciupitu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anić zal de hoekschop nemen. Kompała maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 81%, Bronx Gol 19%.
Pierońskie Gizdy - Bronx Gol 0:3