Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza SKS Off-Topowo
343 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 18.4
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Foden heeft problemen om de bal te vangen. Foden geeft een hoge lob. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 1:0

2e minuut.
Hoàng Khôi met een sublieme pass. Ollés is nu in balbezit. Ollés passt de bal zonder na te denken. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 2:0

6e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Kochowski passt de bal met de wreef. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet verovert de bal door een tackle van achteren. Baillet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 3:0

9e minuut.
Faedda met een sublieme pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Ollés met een sublieme pass. Baillet heeft problemen om de bal te vangen. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 4:0

15e minuut.
Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 5:0

16e minuut.
Krasnodębski is nu in balbezit. Baillet onderschept slim de pass. Baillet passt de bal met de wreef. Ollés rent richting de bal. Ollés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 6:0

19e minuut.
Baillet is nu in balbezit. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet onderschept slim de pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krasnodębski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faedda probeert naar een medespeler te passen. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 7:0

25e minuut.
Ollés is nu in balbezit. Ollés passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 8:0

28e minuut.
Foden kopt de bal weg. Kochowski controleert de bal met de borst. Kochowski passt de bal zonder na te denken. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 9:0

29e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés rent richting de bal. Ollés geeft de bal voor. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kotucz trapt de bal weg. Faedda kopt de bal weg. Baillet heeft problemen om de bal te vangen. Ollés is nu in balbezit. Ollés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rognli met de inworp. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki passt de bal zonder na te denken. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Baillet springt en kopt de bal. Paal! Ollés rent richting de bal. Ollés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 10:0

35e minuut.
Ollés schiet op doel. Topolewski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosiej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ollés maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Makowski met de inworp. Rotocki is nu in balbezit. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Hoàng Khôi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi met een sublieme pass. Baillet heeft problemen om de bal te vangen. Baillet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda passt de bal met de wreef. Rognli geeft een hoge lob. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rognli neemt de hoekschop. Hoàng Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Magosz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 19%, SKS Off-Topowo 81%.
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 11:0

47e minuut.
Faedda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rognli de bal. Rognli geeft een hoge lob. Baillet springt en kopt de bal. Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 12:0

51e minuut.
Rotocki rent richting de bal. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi met een sublieme pass. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 13:0

54e minuut.
Mosiej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 14:0

56e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Ollés rent richting de bal. Ollés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rognli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotucz de bal. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Rognli onderschept slim de pass. Rognli passt de bal zonder na te denken. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Foden de bal. Foden geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rotocki de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Paal! Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Baillet heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 15:0

64e minuut.
Gori komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft de bal voor. Ollés heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Ferro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Mosiej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gori de bal. Ollés is nu in balbezit. Ollés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 16:0

66e minuut.
Korda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli passt de bal in één keer door. Gori rent richting de bal. Gori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 17:0

70e minuut.
Korda met een sublieme pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rotocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gori rent richting de bal. Kochowski met een sublieme pass. Ollés rent richting de bal. Ollés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Topolewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Graniczka de bal onder controle te krijgen. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda draait met de bal, schiet en ... Graniczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

79e minuut.
Rognli kopt de bal weg. Klungelig pakt Ollés de bal. Ollés passt de bal met de wreef. Gori rent richting de bal. Gori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 18:0

83e minuut.
Kotucz geeft een hoge lob. Inworp. Korda met de inworp. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 19:0

85e minuut.
Doeltrap. Malkus-Juszczyk met een harde bal richting middenveld. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Gori is nu in balbezit. Gori haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ollés is nu in balbezit. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Faedda geeft een hoge lob. Ollés heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Malkus-Juszczyk niet meer kan verder spelen. Buncol komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ollés rent richting de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Topolewski probeert de bal aan de voet te houden. Buncol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 20:0

90e minuut.
Rognli onderschept slim de pass. Rognli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ollés de bal. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Buncol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 10%, SKS Off-Topowo 90%.
Włókniarz-Sareza - SKS Off-Topowo 21:0