Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo Włókniarz-Sareza
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kochowski speelt de bal door. Klungelig pakt Gori de bal. Kochowski speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:1

4e minuut.
Malkus-Juszczyk speelt de bal door. Kochowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotucz de bal. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

6e minuut.
Graniczka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mosiej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosiej met de inworp. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:2

8e minuut.
Faedda passt de bal zonder na te denken. Gori heeft problemen om de bal te vangen. Magosz is nu in balbezit. Baillet verovert de bal door een tackle van achteren. Baillet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gori kopt de bal weg. Kochowski speelt de bal door. Klungelig pakt Baillet de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:3

13e minuut.
Hoàng Khôi passt de bal met de wreef. Rognli heeft problemen om de bal te vangen. Rognli passt de bal zonder na te denken. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rognli met een snelle inworp. Kochowski met een sublieme pass. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski rent richting de bal. Kochowski passt de bal in één keer door. Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gori draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mosiej zal de hoekschop nemen. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotucz rent richting de bal. Gori verovert de bal door een tackle van achteren. Gori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:4

21e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een hoge lob. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:5

24e minuut.
Mosiej geeft de bal voor. Daar is Kotucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kochowski probeert de bal aan de voet te houden. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gori is nu in balbezit. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:6

28e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mosiej zal de hoekschop nemen. Gori springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:7

29e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Makowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi geeft een hoge lob. Gori heeft problemen om de bal te vangen. Gori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:8

32e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:9

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Rognli kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:10

37e minuut.
Krasnodębski is nu in balbezit. Gori onderschept slim de pass. Gori passt de bal in één keer door. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Malkus-Juszczyk met een harde bal richting middenveld. Gori kopt de bal weg. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:11

40e minuut.
Kochowski passt de bal in één keer door. Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft een lange en hoge pass. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:12

41e minuut.
Hoàng Khôi kopt de bal weg. Kotucz controleert de bal met de borst. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:13

42e minuut.
Baillet passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi rent richting de bal. Makowski probeert naar een medespeler te passen. Rognli geeft een lange en hoge pass. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg. Gori rent richting de bal. Gori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:14

45e minuut.
Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft een hoge lob. Baillet probeert de bal met de borst te controleren. Baillet schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 81%, Włókniarz-Sareza 19%.
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:14

46e minuut.
Baillet speelt de bal door. Gori rent richting de bal. Gori passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hoàng Khôi geeft een hoge lob. Rognli is nu in balbezit. Rognli passt de bal zonder na te denken. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:15

52e minuut.
Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baillet de bal. Baillet schiet op doel. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:16

53e minuut.
Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli met een sublieme pass. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotucz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:17

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ollés komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kotucz probeert de bal aan de voet te houden. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Ollés springt en kopt de bal. Baillet is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Kochowski kopt de bal weg. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:18

60e minuut.
Janocha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Janocha probeert naar een medespeler te passen. Mosiej speelt de bal door. Kochowski geeft de bal voor. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kotucz de bal. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kochowski passt de bal in één keer door. Ollés rent richting de bal. Ollés probeert naar een medespeler te passen. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ollés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:19

66e minuut.
Korda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Ollés is nu in balbezit. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés verovert de bal door een tackle van achteren. Ollés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:20

69e minuut.
Makowski rent richting de bal. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi probeert naar een medespeler te passen. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Kochowski kopt de bal weg. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:21

75e minuut.
Makowski is nu in balbezit. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Kotucz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotucz krijgt een gele kaart. Hoàng Khôi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kochowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Janocha geeft een hoge lob. Ollés kopt de bal weg. Baillet heeft problemen om de bal te vangen. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:22

82e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. Ollés heeft problemen om de bal te vangen. Ollés passt de bal met de wreef. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Kotucz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:23

84e minuut.
Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet passt de bal met de wreef. Korda rent richting de bal. Korda geeft een hoge lob. Ollés krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Malkus-Juszczyk met een harde bal richting middenveld. Rotocki kopt de bal weg. Kochowski speelt de bal door. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Makowski is nu in balbezit. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Daar is Korda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 80%, Włókniarz-Sareza 20%.
SKS Off-Topowo - Włókniarz-Sareza 0:23