Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.099 [del]
  • Stadion: Ganja Power
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 18234
Loudpatriot Ełk MKS MEWA
2022 Tactiek 532
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 30.5
excellent Schieten poor
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek geeft de bal voor. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dandar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Afilipoaiei speelt de bal door. Escobedo met een sublieme pass. Quinshul met een sublieme pass. Sellier rent richting de bal. Sellier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 1:0

13e minuut.
Sellier is nu in balbezit. Căldăraru rent richting de bal. Sellier verovert de bal door een tackle van achteren. Sellier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dandar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 2:0

17e minuut.
Urlovic trapt de bal weg van het doel. Sellier probeert de bal met de borst te controleren. Sellier met een sublieme pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gibes passt de bal zonder na te denken. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop probeert naar een medespeler te passen. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg.

21e minuut.
Sellier geeft de bal voor. Joop rent richting de bal. Joop speelt de bal door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 3:0

29e minuut.
Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Dandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop onderschept slim de pass. Joop draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 4:0

32e minuut.
Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop passt de bal zonder na te denken. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 5:0

33e minuut.
Gibes passt de bal zonder na te denken. Macierewicz rent richting de bal. Macierewicz passt de bal zonder na te denken. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bierkaiser probeert naar een medespeler te passen. Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sellier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 24%, MKS MEWA 76%.
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 5:0

52e minuut.
Doeltrap. Urlovic met een harde bal richting middenveld. Escobedo speelt de bal door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Shchepotov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchepotov geeft een hoge lob. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Shchepotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Shchepotov de bal. Shchepotov geeft de bal voor. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 6:0

66e minuut.
Sellier geeft een hoge lob. Hernandez rent richting de bal. Afilipoaiei is nu in balbezit. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 7:0

68e minuut.
Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Joop is nu in balbezit. Dandar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dandar krijgt een gele kaart. Joop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sinklud de bal. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 8:0

73e minuut.
Ljubisavljević geeft de bal voor. Dandar is nu in balbezit. Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop haalt uit met een fantastische trap. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 9:0

83e minuut.
Shchepotov geeft de bal voor. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 10:0

86e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop probeert naar een medespeler te passen. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sinklud probeert de bal aan de voet te houden. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru begaat een overtreding. Escobedo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Escobedo kan niet meer verder spelen. Keçeciler komt het veld opgelopen. Joop met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 22%, MKS MEWA 78%.
Loudpatriot Ełk - MKS MEWA 10:0