Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA Loudpatriot Ełk
532 Tactiek 2022
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keçeciler met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Afilipoaiei onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez met een snelle inworp. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:1

18e minuut.
Afilipoaiei met een sublieme pass. Shchepotov is nu in balbezit. Shchepotov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Hernandez met een snelle inworp. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:2

25e minuut.
Dzhambazov passt de bal met de wreef. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez passt de bal in één keer door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Joop passt de bal zonder na te denken. Shchepotov speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:3

31e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Klungelig pakt Dandar de bal. Joop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keçeciler de bal. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gibes is nu in balbezit. Ljubisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubisavljević geeft een hoge lob. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dandar onderschept slim de pass. Dandar passt de bal zonder na te denken. Shchepotov geeft de bal voor. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 74%, Loudpatriot Ełk 26%.
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:4

47e minuut.
Urlovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Martz de bal. Martz geeft een hoge lob. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:5

57e minuut.
Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kiełczykowski speelt de bal door. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler speelt de bal door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Shchepotov rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căldăraru speelt de bal door. Klungelig pakt Szczur de bal. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Gibes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler passt de bal zonder na te denken. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:6

75e minuut.
Shchepotov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Daar is Sinklud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Urlovic bokst de bal weg. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelato geeft een hoge lob. Ljubisavljević kopt de bal weg. Keçeciler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Martz passt de bal zonder na te denken. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler passt de bal in één keer door. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dandar probeert de bal met de borst te controleren. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:7

90e minuut.
Daar is Keçeciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keçeciler met een sublieme pass. Dzhambazov controleert de bal met de borst. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 86%, Loudpatriot Ełk 14%.
MKS MEWA - Loudpatriot Ełk 0:8