Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry FC.Benqpool
523 Tactiek Atak1
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Agosta passt de bal in één keer door. Pokrajčić speelt de bal door. Agosta probeert naar een medespeler te passen. Żytko rent richting de bal. Żytko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Żytko rent richting de bal. Żytko passt de bal met de wreef. Agosta is nu in balbezit. Agosta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pflaum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Żytko de bal. Agosta rent richting de bal. Poziemski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agosta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Valleri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:2

10e minuut.
Alba speelt de bal door. Żytko is nu in balbezit. Żytko passt de bal zonder na te denken. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta draait met de bal, schiet en ... Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Konkel passt de bal met de wreef. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski passt de bal met de wreef. Żytko rent richting de bal. Żytko schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Thuelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski probeert naar een medespeler te passen. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko schiet op doel. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Korecki neemt vlug de vrije trap. Agosta rent richting de bal. Żytko is nu in balbezit. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Agosta rent richting de bal. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta probeert naar een medespeler te passen. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Żytko onderschept slim de pass. Żytko probeert naar een medespeler te passen. Legčević is nu in balbezit. Pokrajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrajčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko passt de bal met de wreef. Agosta is nu in balbezit. Agosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:3

43e minuut.
Daar is Legčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legčević speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta rent richting de bal. Agosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 72%, FC.Benqpool 28%.
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:4

49e minuut.
Alba is nu in balbezit. Alba met een sublieme pass. Agosta rent richting de bal. Agosta haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:5

52e minuut.
Alba is nu in balbezit. Alba geeft een lange en hoge pass. Pflaum onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konkel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valleri bokst de bal weg. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko draait met de bal, schiet en ... Górak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:6

57e minuut.
Legčević probeert de bal aan de voet te houden. Jarzynowski geeft een hoge lob. Żytko rent richting de bal. Żytko schiet op doel. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Valleri met een harde bal richting middenveld. Alba kopt de bal weg. Żytko is nu in balbezit. Żytko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Çilli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konkel met een snelle inworp. Żytko is nu in balbezit. Żytko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Valleri bokst de bal weg.

72e minuut.
Górak heeft problemen om de bal te vangen. Alba rent richting de bal. Alba passt de bal zonder na te denken. Żytko is nu in balbezit. Żytko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Valleri trapt de bal weg. Çilli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kantanista de bal onder controle te krijgen. Thuelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jarzynowski kopt de bal weg. Żytko probeert de bal aan de voet te houden. Poziemski is nu in balbezit. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko haalt uit met een fantastische trap. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Thuelsen is nu in balbezit. Kantanista begaat een overtreding. Thuelsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çilli met een snel genomen vrije trap. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Korecki onderschept slim de pass. Korecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciupik de bal. Ciupik geeft een lange en hoge pass. Thuelsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 64%, FC.Benqpool 36%.
Analni Tatry - FC.Benqpool 0:6