Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.101 [del]
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8973
B10 FC Balaczenko
442off Tactiek kleten
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić onderschept slim de pass. Vučetić passt de bal met de wreef. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek schiet op doel. Benačka bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przeczek neemt de hoekschop. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benačka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk passt de bal zonder na te denken. Czereszewski geeft de bal voor. Baghramyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Araníbar kopt de bal weg. Djurovski is nu in balbezit. Tüptürk begaat een overtreding. Djurovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Przeczek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Benačka trapt de bal weg. Przeczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tüptürk de bal. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Baghramyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Balaczenko 0:1

37e minuut.
Kural met de inworp. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar met een sublieme pass. Djurovski is nu in balbezit. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. Benačka bokst de bal weg. Benačka probeert naar een medespeler te passen. Kural kopt de bal weg. Milický bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostinský onderschept slim de pass. Hostinský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
MacDonald kopt de bal weg. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski speelt de bal door. Hostinský is nu in balbezit. Hostinský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 55%, FC Balaczenko 45%.
B10 - FC Balaczenko 0:1

46e minuut.
MacDonald met een sublieme pass. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Przeczek zijn tegenspeler op de grond. Przeczek krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Czereszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hostinský speelt de bal door. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giménez de bal onder controle te krijgen. Runiahue bokst de bal weg. Baghramyan is nu in balbezit. Baghramyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Balaczenko 0:2

59e minuut.
Vučetić probeert naar een medespeler te passen. Garai Martínez is nu in balbezit. Garai Martínez geeft de bal voor. Hostinský is nu in balbezit. Hostinský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Garai Martínez passt de bal met de wreef. Kural is nu in balbezit. Vučetić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vučetić krijgt een gele kaart. Kural is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamfir met een snel genomen vrije trap. Giménez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baghramyan rent richting de bal. Baghramyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Balaczenko 0:3

64e minuut.
Refaelov is nu in balbezit. Inworp. Refaelov met de inworp. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Baghramyan krijgt zijn hoofd ertegen. Runiahue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kural zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüptürk speelt de bal door. Hostinský is nu in balbezit. Hostinský geeft een hoge lob. Baghramyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Maes probeert naar een medespeler te passen. Hromý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromý geeft de bal voor. Hostinský is nu in balbezit. Hostinský haalt uit met een fantastische trap. Runiahue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maes passt de bal zonder na te denken. Vučetić heeft problemen om de bal te vangen. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes passt de bal in één keer door. Djurovski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Kot komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Czereszewski kopt de bal weg. Kot controleert de bal met de borst. Maes is nu in balbezit. Kot verovert de bal door een tackle van achteren. Kot geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 56%, FC Balaczenko 44%.
B10 - FC Balaczenko 0:3