Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.101 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3894
Fc Azulgrana FC Balaczenko
abc Tactiek kleten
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rareşoaica met de inworp. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Balaczenko 1:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Herilane niet meer kan verder spelen. Caretto komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ébora heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir met een sublieme pass. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Slabbinck kopt de bal weg. Żmudź bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kural. Żmudź roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Żmudź kan niet meer verder spelen. Krauze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 29%, FC Balaczenko 71%.
Fc Azulgrana - FC Balaczenko 1:0

48e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Hromý is nu in balbezit. Slabbinck rent richting de bal. Casasnovas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Casasnovas stond buitenspel. Gasperoni komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toàn is nu in balbezit. Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Toàn zijn tegenspeler op de grond. Toàn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naruszko komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Naruszko passt de bal in één keer door. Francis is nu in balbezit. Zambak begaat een overtreding. Zambak krijgt een gele kaart. Francis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thierry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 47%, FC Balaczenko 53%.
Fc Azulgrana - FC Balaczenko 1:0