Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa B10
taktyka2 Tactiek 442off
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Inworp. Przeczek met de inworp. Zizhen heeft problemen om de bal te vangen. Zizhen geeft een lange en hoge pass. Basile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Erazo de bal. Djurovski rent richting de bal. Djurovski geeft de bal voor. Araníbar springt en kopt de bal. Caiato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vučetić geeft de bal voor. Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Djurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:1

14e minuut.
Basile is nu in balbezit. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar passt de bal met de wreef. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Refaelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh speelt de bal door. Djurovski is nu in balbezit. Djurovski draait met de bal, schiet en ... Caiato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:2

22e minuut.
Vučetić met een sublieme pass. Guţu rent richting de bal. Djurovski onderschept slim de pass. Djurovski draait met de bal, schiet en ... Caiato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:3

26e minuut.
Vučetić heeft problemen om de bal te vangen. Vučetić passt de bal zonder na te denken. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:4

29e minuut.
Refaelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński onderschept slim de pass. Vardas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vardas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Basile kopt de bal weg. Rolha heeft problemen om de bal te vangen. Giménez is nu in balbezit. Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Estève bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučetić speelt de bal door. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. Caiato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 47%, B10 53%.
Team Tsubasa - B10 0:4

51e minuut.
Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Doanh passt de bal met de wreef. Djurovski rent richting de bal. Djurovski draait met de bal, schiet en ... Caiato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:5

55e minuut.
Estève bereikt de bal nog maar net als eerste. Estève met een sublieme pass. Djurovski rent richting de bal. Djurovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Araníbar probeert de bal aan de voet te houden. Basile is nu in balbezit. Przeczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basile wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Klimović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thế Doanh geeft een hoge lob. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel. Caiato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Zizhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizhen geeft een lange en hoge pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Caiato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 0:6

68e minuut.
Basile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limonada speelt de bal door. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel. Ciubotariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - B10 1:6

83e minuut.
Zizhen passt de bal met de wreef. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh passt de bal in één keer door. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Estève met de inworp. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada passt de bal met de wreef. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 57%, B10 43%.
Team Tsubasa - B10 1:6