Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skałka Jaworzno FC Bocianowo
442 m Tactiek 352
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Karwat passt de bal zonder na te denken. Galica is nu in balbezit. Galica geeft de bal voor. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki draait met de bal, schiet en ... Traparić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 1:0

23e minuut.
Galica kopt de bal weg. Akseki is nu in balbezit. Lutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lutka krijgt een gele kaart. Akseki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karwat kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Traparić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 2:0

28e minuut.
Lomasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica onderschept slim de pass. Galica passt de bal met de wreef. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Traparić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwotka geeft een lange en hoge pass. Akseki rent richting de bal. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 3:0

38e minuut.
Biffi rent richting de bal. Karwat onderschept slim de pass. Karwat probeert naar een medespeler te passen. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 58%, FC Bocianowo 42%.
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 3:0

55e minuut.
Abut verovert de bal door een tackle van achteren. Vuletić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abut rent richting de bal. Abut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Żyrkowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 3:1

61e minuut.
Serwotka onderschept slim de pass. Serwotka passt de bal zonder na te denken. Galica met een sublieme pass. Akseki rent richting de bal. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Tundra komt het veld opgelopen. Kálal komt het veld opgelopen. Mielcarski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tundra passt de bal in één keer door. Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal met de wreef. Mielcarski rent richting de bal. Mielcarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 4:1

74e minuut.
Graciliano met een sublieme pass. Mielcarski is nu in balbezit. Mielcarski probeert naar een medespeler te passen. Kálal rent richting de bal. Kálal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica passt de bal met de wreef. Kálal is nu in balbezit. Kálal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 52%, FC Bocianowo 48%.
Skałka Jaworzno - FC Bocianowo 5:1