Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Legia CWKS Mordercy
.... Tactiek liga 5-3-2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Bezpalec heeft problemen om de bal te vangen. Bezpalec speelt de bal door. Berezowski probeert naar een medespeler te passen. Antonelli heeft problemen om de bal te vangen. Antonelli draait met de bal, schiet en ... Garibbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 0:1

8e minuut.
Miošević met een snelle inworp. Klungelig pakt Osetek de bal. Nhật Minh rent richting de bal. Nhật Minh geeft een hoge lob. Timberg krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tasca probeert naar een medespeler te passen. Bonatsos geeft een lange en hoge pass. Berezowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Antonelli schiet op doel. Garibbo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanini neemt de hoekschop. Antonelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Garibbo bokst de bal weg.

30e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Osetek geeft een hoge lob. Timberg rent richting de bal. Timberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Legia CWKS - Mordercy 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Ziemiańczyk de bal. Ziemiańczyk geeft de bal voor. Backe rent richting de bal. Nhật Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zanini probeert de bal met de borst te controleren. Zanini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berezowski de bal. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Doboş komt het veld opgelopen. Malicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 47%, Mordercy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Legia CWKS - Mordercy 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miošević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osetek geeft de bal voor. Malicki springt en kopt de bal. Lagos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 2:1

49e minuut.
Nhật Minh met een sublieme pass. Osetek is nu in balbezit. Osetek geeft een lange en hoge pass. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Miošević met een snelle inworp. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft een hoge lob. Malicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 3:1

55e minuut.
Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Calviño probeert naar een medespeler te passen. Kakavas is nu in balbezit. Kakavas draait met de bal, schiet en ... Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Garibbo trapt de bal weg. Miošević is nu in balbezit. Met opzet legt Zanini zijn tegenspeler op de grond. Zanini krijgt een gele kaart. Miošević raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nhật Minh rent richting de bal. Nhật Minh schiet op doel. Lagos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Malicki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 4:1

67e minuut.
Bezpalec passt de bal in één keer door. Kakavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakavas passt de bal in één keer door. Bezpalec rent richting de bal. Bezpalec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kakavas met een sublieme pass. Klungelig pakt Bezpalec de bal. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz geeft een lange en hoge pass. Malicki kopt de bal weg. Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Swing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nhật Minh rent richting de bal. Nhật Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 5:1

82e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek passt de bal met de wreef. Swing bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Minh onderschept slim de pass. Nhật Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Heimoz heeft problemen om de bal te vangen. Antonelli rent richting de bal. Heimoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antonelli kan niet meer verder spelen. Mercadante komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kakavas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Mordercy 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 44%, Mordercy 56%.
Fc Legia CWKS - Mordercy 5:2