Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mordercy Fc Legia CWKS
liga 5-3-2 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 49
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski passt de bal zonder na te denken. Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Citteri rent richting de bal. Citteri passt de bal met de wreef. Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanini draait met de bal, schiet en ... Melilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - Fc Legia CWKS 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Melilli trapt de bal weg van het doel. Nhật Minh kopt de bal weg. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Grazioli geeft een hoge lob. Berezowski kopt de bal weg. Heimoz heeft problemen om de bal te vangen. Malicki rent richting de bal. Malicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mordercy - Fc Legia CWKS 1:1

20e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Citteri onderschept slim de pass. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berezowski is nu in balbezit. Citteri onderschept slim de pass. Citteri haalt uit met een fantastische trap. Melilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Osetek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chaushev rent richting de bal. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Daar is Ulveczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kláda rent richting de bal. Kláda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - Fc Legia CWKS 1:2

29e minuut.
Dieu is nu in balbezit. Dieu geeft een lange en hoge pass. Osetek kan de bal niet met de borst controleren. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mercadante geeft een lange en hoge pass. Berezowski is nu in balbezit. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri heeft problemen om de bal te vangen. Citteri draait met de bal, schiet en ... Melilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Citteri is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hložek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zanini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Malicki passt de bal met de wreef. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński speelt de bal door. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda haalt uit met een fantastische trap. Brutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - Fc Legia CWKS 1:3

45e minuut.
Doboş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 56%, Fc Legia CWKS 44%.
Mordercy - Fc Legia CWKS 1:3

48e minuut.
Heimoz rent richting de bal. Hložek verovert de bal door een tackle van achteren. Swing rent richting de bal. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki haalt uit met een fantastische trap. Brutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mercadante geeft een lange en hoge pass. Leduchowski kopt de bal weg. Citteri is nu in balbezit. Citteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - Fc Legia CWKS 2:3

60e minuut.
Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki geeft de bal voor. Daar is Ziemiańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanini rent richting de bal. Zanini draait met de bal, schiet en ... Melilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Duţă komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hložek onderschept slim de pass. Hložek geeft een hoge lob. Citteri rent richting de bal. Citteri schiet op doel. Melilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mordercy - Fc Legia CWKS 3:3

78e minuut.
Malicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tasca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 54%, Fc Legia CWKS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mordercy - Fc Legia CWKS 3:3