Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa FC Balaczenko
taktyka2 Tactiek kleten
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 49.2
formidable Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Basile onderschept slim de pass. Basile geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garai Martínez de bal. Faliński is nu in balbezit. Faliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klimović met een snelle inworp. Basile rent richting de bal. Lory begaat een overtreding. Lory krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Basile raakt geblesseerd tijdens het duel. Klimović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şoiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrust de bal. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Guţu geeft de bal voor. Garai Martínez kopt de bal weg. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Benačka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klimović geeft een lange en hoge pass. Rolha kopt de bal weg. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Benačka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - FC Balaczenko 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 45%, FC Balaczenko 55%.
Team Tsubasa - FC Balaczenko 1:0

46e minuut.
Gasperoni komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Estève met een sublieme pass. Hromý is nu in balbezit. Estève verovert de bal door een tackle van achteren. Estève probeert naar een medespeler te passen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal met de wreef. Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghramyan onderschept slim de pass. Baghramyan haalt uit met een fantastische trap. Caiato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Backeljauw geeft een lange en hoge pass. Estève geeft een hoge lob. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Benačka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - FC Balaczenko 2:0

69e minuut.
Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baghramyan de bal. Kural bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghramyan rent richting de bal. Baghramyan draait met de bal, schiet en ... Caiato bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toàn komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rolha onderschept slim de pass. Rolha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hromý de bal. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - FC Balaczenko 3:0

79e minuut.
Tüptürk probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basile geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rolha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 43%, FC Balaczenko 57%.
Team Tsubasa - FC Balaczenko 3:0