Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skałka Jaworzno Fc Azulgrana
433 Tactiek abc
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten formidabel
goed Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Krauze speelt de bal door. Rareşoaica speelt de bal door. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
do Pagode rent richting de bal. do Pagode passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:1

6e minuut.
Krauze verovert de bal door een tackle van achteren. Krauze probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas schiet op doel. Gąsiewski probeert de bal aan de voet te houden. Dexler bokst de bal weg.

8e minuut.
Zygmuntowski passt de bal in één keer door. Ros González rent richting de bal. Aguirre geeft een hoge lob. Casasnovas probeert de bal met de borst te controleren. Casasnovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
do Pagode met een sublieme pass. Krauze is nu in balbezit. Krauze passt de bal in één keer door. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck geeft de bal voor. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:2

18e minuut.
do Pagode passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Slabbinck de bal. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Gąsiewski probeert de bal aan de voet te houden. Dexler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:3

19e minuut.
Robak rent richting de bal. do Pagode onderschept slim de pass. do Pagode passt de bal met de wreef. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
do Pagode probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zera de bal onder controle te krijgen. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zygmuntowski speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck speelt de bal door. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rareşoaica zal de hoekschop nemen. Zera heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Dexler probeert naar een medespeler te passen. do Pagode kopt de bal weg. Robak rent richting de bal. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krauze geeft een hoge lob. Casasnovas kopt de bal weg. Robak heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Krauze is nu in balbezit. Krauze passt de bal met de wreef. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel. Zera controleert de bal met de borst. Dexler bokst de bal weg.

30e minuut.
do Pagode heeft problemen om de bal te vangen. do Pagode passt de bal met de wreef. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
do Pagode speelt de bal door. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Krauze speelt de bal door. do Pagode is nu in balbezit. do Pagode met een sublieme pass. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:4

43e minuut.
Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze onderschept slim de pass. Krauze speelt de bal door. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Źdźbło geeft een hoge lob. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Casasnovas de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Dexler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 84%, Fc Azulgrana 16%.
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:5

46e minuut.
Zambak passt de bal in één keer door. do Pagode geeft een lange en hoge pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Dexler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:6

47e minuut.
Aguirre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bochenek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Casasnovas kopt de bal weg. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:7

55e minuut.
Źdźbło geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica met een sublieme pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:8

64e minuut.
Krauze met een sublieme pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Gąsiewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:9

66e minuut.
Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Krauze is nu in balbezit. do Pagode probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
do Pagode kopt de bal weg. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Krauze met de inworp. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck passt de bal met de wreef. Casasnovas kan de bal niet met de borst controleren. Casasnovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze speelt de bal door. Klungelig pakt Slabbinck de bal. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mironowicz rent richting de bal. do Pagode verovert de bal door een tackle van achteren. do Pagode geeft de bal voor. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck schiet op doel. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Jastrząb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krauze is nu in balbezit. Krauze passt de bal in één keer door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Zera de bal. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:10

86e minuut.
Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Stanišić speelt de bal door. Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Ros González de bal. Stanišić geeft een hoge lob. Musiał is nu in balbezit. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 79%, Fc Azulgrana 21%.
Skałka Jaworzno - Fc Azulgrana 0:11