Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mordercy Team Tsubasa
liga 5-3-2 Tactiek taktyka2
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten formidable
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek passt de bal zonder na te denken. Estève met een sublieme pass. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Lagos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kakavas is nu in balbezit. Kakavas geeft een hoge lob. Perotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - Team Tsubasa 1:0

14e minuut.
Estève zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Zanini kopt de bal weg. Kakavas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Citteri de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Faliński is nu in balbezit. Faliński passt de bal met de wreef. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. Lagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Aydın geeft de bal voor. Backe kopt de bal weg. Thorén heeft problemen om de bal te vangen. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel. Lagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha geeft een lange en hoge pass. Faliński krijgt zijn hoofd ertegen. Lagos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 66%, Team Tsubasa 34%.
Mordercy - Team Tsubasa 1:0

62e minuut.
Calviño is nu in balbezit. Estève verovert de bal door een tackle van achteren. Estève speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 53%, Team Tsubasa 47%.
Mordercy - Team Tsubasa 1:0