Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa Mordercy
taktyka2 Tactiek liga 5-3-2
47% Balbezit 53%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Basile probeert naar een medespeler te passen. Rolha rent richting de bal. Rolha passt de bal in één keer door. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. Brutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 1:0

5e minuut.
Leduchowski is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada geeft een lange en hoge pass. Daar is Grazioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basile geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoiman springt en kopt de bal. Brutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Estève met de inworp. Limonada met een sublieme pass. Estève rent richting de bal. Estève geeft een hoge lob. Şoiman kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Estève onderschept slim de pass. Estève passt de bal in één keer door. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Faliński geeft de bal voor. Şoiman krijgt zijn hoofd ertegen. Brutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 2:0

33e minuut.
Pasieczny neemt vlug de vrije trap. Şoiman kopt de bal weg. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Grazioli geeft een hoge lob. Basile kopt de bal weg. Şoiman rent richting de bal. Şoiman schiet op doel. Brutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 3:0

35e minuut.
Klimović kopt de bal weg. Basile is nu in balbezit. Basile passt de bal in één keer door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brutti bokst de bal weg.

40e minuut.
Klimović rent richting de bal. Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski probeert naar een medespeler te passen. Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klimović geeft een lange en hoge pass. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoiman passt de bal in één keer door. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mercadante de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basile neemt de hoekschop. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. Brutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 27%, Mordercy 73%.
Team Tsubasa - Mordercy 3:0

56e minuut.
Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński onderschept slim de pass. Şoiman is nu in balbezit. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ... Brutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rolha probeert de bal aan de voet te houden. Mercadante onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basile neemt de hoekschop. Faliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 4:0

61e minuut.
Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński passt de bal zonder na te denken. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brutti trapt de bal weg van het doel. Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Limonada is nu in balbezit. Limonada geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Estève met de inworp. Limonada speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Ulveczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Basile rent richting de bal. Basile passt de bal met de wreef. Rolha is nu in balbezit. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 5:0

81e minuut.
Ydstrand met een sublieme pass. Basile speelt de bal door. Hložek speelt de bal door. Citteri rent richting de bal. Citteri draait met de bal, schiet en ... Caiato bokst de bal weg.

86e minuut.
Leduchowski geeft een lange en hoge pass. Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pasieczny ... Strafschop! Pasieczny krijgt een gele kaart. Zanini raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Caiato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Mordercy 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 28%, Mordercy 72%.
Team Tsubasa - Mordercy 5:1