Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skałka Jaworzno Team Tsubasa
433 Tactiek taktyka2
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten uitmuntend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Durán is nu in balbezit. Estève onderschept slim de pass. Estève met een sublieme pass. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Estève verovert de bal door een tackle van achteren. Estève met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Dexler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:1

10e minuut.
Basile met een snelle inworp. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek geeft de bal voor. Rolha krijgt zijn hoofd ertegen. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:2

15e minuut.
Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny passt de bal met de wreef. Estève probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şoiman speelt de bal door. Faliński is nu in balbezit. Faliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rolha de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Estève probeert naar een medespeler te passen. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński passt de bal in één keer door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pimienta met een sublieme pass. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński speelt de bal door. Rolha rent richting de bal. Rolha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 65%, Team Tsubasa 35%.
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:2

46e minuut.
Kosmín komt het veld opgelopen. Graciliano komt het veld opgelopen. Czamaran komt het veld opgelopen. Şoiman speelt de bal door. Daar is Faliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şoiman de bal. Şoiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:3

59e minuut.
Ilis is nu in balbezit. Faliński onderschept slim de pass. Faliński passt de bal met de wreef. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha speelt de bal door. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:4

66e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Estève probeert naar een medespeler te passen. Faliński probeert naar een medespeler te passen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:5

77e minuut.
Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel. Vaggeloglou probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Estève geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 67%, Team Tsubasa 33%.
Skałka Jaworzno - Team Tsubasa 0:5