Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga V.101 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4000
Fc Azulgrana Mordercy
abc Tactiek liga 5-3-2
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Bonatsos geeft de bal voor. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica geeft een hoge lob. Casasnovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Mordercy 1:0

16e minuut.
Backe rent richting de bal. Slabbinck verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Lagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Mordercy 2:0

18e minuut.
Inworp. Rareşoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Pagode speelt de bal door. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski geeft een lange en hoge pass. Żmudź probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Lagos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Mordercy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 30%, Mordercy 70%.
Fc Azulgrana - Mordercy 3:0

50e minuut.
Zanini met de inworp. do Pagode is nu in balbezit. Kakavas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakavas draait met de bal, schiet en ... Zygmuntowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stanišić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thorén kopt de bal weg. Zanini geeft een hoge lob. Perotti is nu in balbezit. Perotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Żmudź geeft een hoge lob. Grazioli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Swing de bal onder controle te krijgen. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Citteri rent richting de bal. Herilane probeert naar een medespeler te passen. Calviño kopt de bal weg. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zanini heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica geeft een hoge lob. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Kakavas de bal. Żmudź met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lagos met een harde bal richting middenveld. do Pagode kopt de bal weg. Żmudź geeft een lange en hoge pass. Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Mordercy 4:0

83e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Kakavas kopt de bal weg. Perotti rent richting de bal. Perotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Swing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rareşoaica met een snelle inworp. do Pagode geeft een lange en hoge pass. Casasnovas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 43%, Mordercy 57%.
Fc Azulgrana - Mordercy 4:0