Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.101 [del]
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5095
B10 Skałka Jaworzno
442off Tactiek 433
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 32.9
very good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maes. Olkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kálal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin is nu in balbezit. Vučetić passt de bal zonder na te denken. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zizhen onderschept slim de pass. Zizhen passt de bal zonder na te denken. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lin speelt de bal door. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araníbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vučetić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wlazło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vučetić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Skałka Jaworzno 1:0

31e minuut.
Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal met de wreef. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wlazło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin passt de bal met de wreef. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Skałka Jaworzno 2:0

41e minuut.
Vučetić met een snelle inworp. Banaszek is nu in balbezit. Banaszek passt de bal in één keer door. Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vučetić onderschept slim de pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin geeft de bal voor. Araníbar rent richting de bal. Araníbar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 22%, Skałka Jaworzno 78%.
B10 - Skałka Jaworzno 2:0

55e minuut.
Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Refaelov met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar passt de bal zonder na te denken. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Lin probeert de bal met de borst te controleren. Banaszek onderschept slim de pass. Banaszek met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Banaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Vučetić is nu in balbezit. Vučetić geeft de bal voor. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lin speelt de bal door. Vučetić probeert naar een medespeler te passen. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek passt de bal zonder na te denken. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Wlazło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Skałka Jaworzno 3:0

75e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić onderschept slim de pass. Vučetić geeft de bal voor. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Witczyk rent richting de bal. Witczyk passt de bal in één keer door. Araníbar is nu in balbezit. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Źdźbło geeft een hoge lob. Milický kopt de bal weg. Zizhen met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 23%, Skałka Jaworzno 77%.
B10 - Skałka Jaworzno 3:0