Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa FC Bocianowo
taktyka2 Tactiek 352
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 54.2
uitmuntend Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Estève heeft problemen om de bal te vangen. Estève geeft een hoge lob. Şoiman kopt de bal weg. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Réczi bokst de bal weg.

5e minuut.
Biffi probeert naar een medespeler te passen. Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Abut schiet op doel. Caiato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Żyrkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - FC Bocianowo 0:1

7e minuut.
Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile geeft een lange en hoge pass. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Réczi bokst de bal weg.

17e minuut.
Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek speelt de bal door. Basile met een sublieme pass. Şoiman rent richting de bal. Şoiman schiet op doel. Réczi bokst de bal weg. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Basile onderschept slim de pass. Basile met een sublieme pass. Klungelig pakt Rolha de bal. Rolha schiet op doel. Réczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Tsubasa - FC Bocianowo 1:1

31e minuut.
Lutka geeft de bal voor. Pasieczny rent richting de bal. Vuletić onderschept slim de pass. Vuletić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 55%, FC Bocianowo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Tsubasa - FC Bocianowo 1:1

54e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Biffi speelt de bal door. Klimović onderschept slim de pass. Vuletić is nu in balbezit. Vuletić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Abut met een snelle inworp. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biffi zijn tegenspeler op de grond. Biffi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Regosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şoiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şoiman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Réczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - FC Bocianowo 2:1

69e minuut.
Müggeli is nu in balbezit. Müggeli passt de bal zonder na te denken. Aydın verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Basile kopt de bal weg. De Sukkeleir probeert de bal aan de voet te houden. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vuletić passt de bal in één keer door. Abut is nu in balbezit. Basile schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Basile naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Pasieczny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şoiman de bal. Lomasto is nu in balbezit. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman schiet op doel. Réczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 58%, FC Bocianowo 42%.
Team Tsubasa - FC Bocianowo 2:1