Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam Dominatorzy Ligi
MID próba Tactiek exploit
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Villem rent richting de bal. Villem met een sublieme pass. Kamçı rent richting de bal. Kamçı haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 0:1

10e minuut.
Baird geeft een lange en hoge pass. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı passt de bal in één keer door. Villem rent richting de bal. Villem haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grimoldi met een sublieme pass. Vicko kopt de bal weg. Tymieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Tymieniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Miraballes de bal onder controle te krijgen. Şamlı rent richting de bal. Şamlı passt de bal zonder na te denken. Florea geeft een hoge lob. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. de Viveiroa bokst de bal weg.

21e minuut.
Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Şamlı rent richting de bal. Şamlı haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Xuân Trường speelt de bal door. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı passt de bal met de wreef. Villem is nu in balbezit. Villem schiet op doel. Grimoldi bokst de bal weg.

25e minuut.
Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes onderschept slim de pass. Miraballes passt de bal in één keer door. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. de Viveiroa bokst de bal weg.

28e minuut.
Romano de Santana met een sublieme pass. Guchtenaere is nu in balbezit. Guchtenaere passt de bal in één keer door. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem schiet op doel. Grimoldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xuân Trường neemt de hoekschop. Villem krijgt zijn hoofd ertegen. Grimoldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamçı geeft de bal voor. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kamçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 0:2

39e minuut.
Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki met een sublieme pass. Wojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Florea probeert de bal aan de voet te houden. Villem is nu in balbezit. Villem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 51%, Dominatorzy Ligi 49%.
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 0:2

47e minuut.
Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes speelt de bal door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 1:2

56e minuut.
Miraballes is nu in balbezit. Miraballes passt de bal zonder na te denken. Vicko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicko haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 2:2

64e minuut.
Miraballes rent richting de bal. Romano de Santana onderschept slim de pass. Romano de Santana passt de bal met de wreef. Kamçı rent richting de bal. Kamçı haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Şamlı probeert de bal aan de voet te houden. Guchtenaere is nu in balbezit. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villem de bal. Villem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Balák geeft een lange en hoge pass. Villem is nu in balbezit. Bánki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánki krijgt een gele kaart. Villem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kamçı neemt zijn aanloop. Grimoldi bokst de bal weg.

75e minuut.
Xuân Trường passt de bal in één keer door. Bánki heeft problemen om de bal te vangen. Wojda met een sublieme pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 46%, Dominatorzy Ligi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADW Rafteam - Dominatorzy Ligi 2:2