Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz FC Kauczuki
RTS Tactiek nadzieja
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Jäätma verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz onderschept slim de pass. Albornoz passt de bal zonder na te denken. Krol rent richting de bal. Krol draait met de bal, schiet en ... Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Nowina geeft een hoge lob. Benek kopt de bal weg. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz rent richting de bal. Albornoz geeft een hoge lob. Paal!

12e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Berescu kopt de bal weg. Vugrinec rent richting de bal. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos geeft een hoge lob. Ruhrländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Baranga de bal. Baranga met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Barón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 1:0

21e minuut.
Kos kopt de bal weg. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konarski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nowina met een sublieme pass. Albornoz heeft problemen om de bal te vangen. Albornoz speelt de bal door. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. Schultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Jäätma de bal onder controle te krijgen. Baranga rent richting de bal. Baranga met een sublieme pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 2:0

37e minuut.
Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Konarski de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 57%, FC Kauczuki 43%.
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 2:0

46e minuut.
Barón is nu in balbezit. Paudits probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barón de bal. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Ruhrländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rejman passt de bal met de wreef. Nowina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haentjens. Haentjens krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Schultz trapt de bal weg van het doel. Nowina kopt de bal weg. Jäätma is nu in balbezit. Sławiński onderschept slim de pass. Sławiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Krol rent richting de bal. Krol passt de bal in één keer door. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. Schultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 2:1

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konarski trapt de bal weg van het doel. Haentjens kopt de bal weg. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Ruhrländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 3:1

89e minuut.
Nowina kopt de bal weg. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Ruhrländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 54%, FC Kauczuki 46%.
WidzeW Lodz - FC Kauczuki 3:1