Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki WidzeW Lodz
nadzieja Tactiek RTS
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Nowina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karzełek is nu in balbezit. Haentjens begaat een overtreding. Karzełek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft een hoge lob. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol draait met de bal, schiet en ... Schultz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Nowina de bal. Nowina geeft een hoge lob. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol schiet op doel. Schultz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 2:0

30e minuut.
Nowina met een sublieme pass. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haentjens. Haentjens krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Haentjens kopt de bal weg. Berescu rent richting de bal. Berescu passt de bal zonder na te denken. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 2:1

43e minuut.
Nowina onderschept slim de pass. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens speelt de bal door. Baranga is nu in balbezit. Baranga haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 44%, WidzeW Lodz 56%.
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 2:1

59e minuut.
Olejnicki is nu in balbezit. Krol begaat een overtreding. Olejnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olejnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński bokst de bal weg.

60e minuut.
Jäätma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäätma geeft een lange en hoge pass. Kos met een sublieme pass. Vugrinec heeft problemen om de bal te vangen. Vugrinec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Krol speelt de bal door. Karzełek rent richting de bal. Karzełek speelt de bal door. Sławiński rent richting de bal. Sławiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek passt de bal in één keer door. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Roszak de bal onder controle te krijgen. Berescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 44%, WidzeW Lodz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - WidzeW Lodz 2:2