Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC ŁKSARETKINIA
Kiełbasa new Tactiek defend 1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Maragnano met een sublieme pass. Sudarkou rent richting de bal. Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou verovert de bal door een tackle van achteren. Sudarkou haalt uit met een fantastische trap. Enginar bokst de bal weg.

12e minuut.
Jaun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Severin. Jaun raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaun met een snel genomen vrije trap. Vresk heeft problemen om de bal te vangen. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ciechanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuutilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojtczak. Wojtczak krijgt een gele kaart. Nuutilainen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nuutilainen kan niet meer verder spelen. Mælen komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gitsioudis verovert de bal door een tackle van achteren. Gitsioudis speelt de bal door. Maragnano speelt de bal door. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cristofani verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżaniak begaat een overtreding. Cristofani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojtczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sudarkou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ŁKSARETKINIA 0:1

27e minuut.
Scott is nu in balbezit. Mælen rent richting de bal. Mælen passt de bal met de wreef. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mælen is nu in balbezit. Cristofani verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak geeft de bal voor. Sudarkou maakt een snoekduik en kopt de bal. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mælen rent richting de bal. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cristofani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristofani haalt uit met een fantastische trap. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ŁKSARETKINIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 63%, ŁKSARETKINIA 37%.
Drink Team FC - ŁKSARETKINIA 0:2

46e minuut.
Cristofani is nu in balbezit. Klungelig pakt Severin de bal. Cristofani is nu in balbezit. Jaun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Severin met een sublieme pass. Daar is Maragnano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragnano speelt de bal door. Cristofani rent richting de bal. Cristofani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mælen bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Wojtczak met de inworp. Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani schiet op doel. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cristofani rent richting de bal. Cristofani passt de bal in één keer door. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani rent richting de bal. Cristofani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Maragnano heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunoiu is nu in balbezit. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. Anchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

74e minuut.
Severin met een sublieme pass. Cristofani is nu in balbezit. Cristofani geeft een hoge lob. Sudarkou is nu in balbezit. Sudarkou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Mejías komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Scott is nu in balbezit. Scott geeft een lange en hoge pass. Sudarkou is nu in balbezit. Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mejías kopt de bal weg. Crăciunoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Severin. Severin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 55%, ŁKSARETKINIA 45%.
Drink Team FC - ŁKSARETKINIA 0:2