Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki ADW Rafteam
nadzieja Tactiek MID próba
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Wołucki passt de bal met de wreef. Einstein speelt de bal door. Vicko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicko geeft de bal voor. Tymieniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - ADW Rafteam 0:1

14e minuut.
Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek geeft de bal voor. Inworp. Şamlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Półchłopek verovert de bal door een tackle van achteren. Półchłopek met een sublieme pass. Pestano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rydz rent richting de bal. Rydz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wołucki onderschept slim de pass. Albornoz onderschept slim de pass. Albornoz speelt de bal door. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karaçay controleert de bal met de borst. Krol is nu in balbezit. Krol passt de bal zonder na te denken. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sagres passt de bal met de wreef. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz speelt de bal door. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krol rent richting de bal. Krol speelt de bal door. Sławiński rent richting de bal. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kauczuki - ADW Rafteam 1:1

34e minuut.
Sagres rent richting de bal. Sagres speelt de bal door. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Półchłopek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şamlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - ADW Rafteam 1:2

41e minuut.
Półchłopek geeft een hoge lob. Nowina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sławiński de bal. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 50%, ADW Rafteam 50%.
FC Kauczuki - ADW Rafteam 1:2

50e minuut.
Tymieniecki kopt de bal weg. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki verovert de bal door een tackle van achteren. Berki draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - ADW Rafteam 1:3

62e minuut.
Pestano passt de bal met de wreef. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol geeft een lange en hoge pass. Daar is Sławiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławiński draait met de bal, schiet en ... Grimoldi bokst de bal weg.

84e minuut.
Wołucki met een sublieme pass. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft de bal voor. Berki krijgt zijn hoofd ertegen. Ruhrländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tymieniecki kopt de bal weg. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal in één keer door. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 48%, ADW Rafteam 52%.
FC Kauczuki - ADW Rafteam 1:3