Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam FC Kauczuki
MID próba Tactiek nadzieja
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Rejman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şamlı. Rejman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszak met een snel genomen vrije trap. Cousin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowina verovert de bal door een tackle van achteren. Karzełek is nu in balbezit. Karzełek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Karzełek is nu in balbezit. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek onderschept slim de pass. Krol rent richting de bal. Krol draait met de bal, schiet en ... Grimoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Karzełek kopt de bal weg. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagres. Sagres krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nowina met een sublieme pass. Karzełek rent richting de bal. Karzełek passt de bal in één keer door. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - FC Kauczuki 0:1

17e minuut.
Şamlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejman. Şamlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagres met een snel genomen vrije trap. Miraballes springt en kopt de bal. Ruhrländer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADW Rafteam - FC Kauczuki 1:1

22e minuut.
Tymieniecki is nu in balbezit. Wojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojda passt de bal zonder na te denken. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Şamlı met een sublieme pass. Paudits is nu in balbezit. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicko geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miraballes heeft problemen om de bal te vangen. Paudits is nu in balbezit. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barón onderschept slim de pass. Barón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vicko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraballes geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ruhrländer trapt de bal weg van het doel. Florea kopt de bal weg. Miraballes speelt de bal door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Karaçay geeft de bal voor. Nowina kopt de bal weg. Krol met een sublieme pass. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krol heeft problemen om de bal te vangen. Karzełek is nu in balbezit. Krol rent richting de bal. Krol schiet op doel. Grimoldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - FC Kauczuki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 48%, FC Kauczuki 52%.
ADW Rafteam - FC Kauczuki 1:2

52e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea met een sublieme pass. Vicko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicko geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Vicko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albornoz rent richting de bal. Albornoz passt de bal in één keer door. Vicko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Karaçay rent richting de bal. Krol verovert de bal door een tackle van achteren. Krol schiet op doel. Grimoldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - FC Kauczuki 1:3

61e minuut.
Karaçay passt de bal zonder na te denken. Vicko geeft een hoge lob. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - FC Kauczuki 2:3

63e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Şamlı onderschept slim de pass. Şamlı probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres geeft een hoge lob. Şamlı met een sublieme pass. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sagres probeert naar een medespeler te passen. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı met een sublieme pass. Wojda is nu in balbezit. Wojda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ruhrländer probeert naar een medespeler te passen. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz speelt de bal door. Krol rent richting de bal. Krol haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wołucki geeft een lange en hoge pass. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft een hoge lob. Tymieniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Ruhrländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Półchłopek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wojda passt de bal zonder na te denken. Daar is Vicko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicko geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sagres is nu in balbezit. Albornoz onderschept slim de pass. Met opzet legt Florea zijn tegenspeler op de grond. Florea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 35%, FC Kauczuki 65%.
ADW Rafteam - FC Kauczuki 2:3