Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz Dominatorzy Ligi
RTS Tactiek exploit
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 48.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Balák is nu in balbezit. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens geeft een hoge lob. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balák bereikt de bal nog maar net als eerste. Balák geeft de bal voor. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Villem rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guchtenaere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kamçı krijgt zijn hoofd ertegen. Schultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Romano de Santana passt de bal met de wreef. Daar is Kamçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamçı passt de bal zonder na te denken. Villem is nu in balbezit. Villem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 0:1

27e minuut.
Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec geeft de bal voor. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 1:1

32e minuut.
Kos onderschept slim de pass. Kos passt de bal zonder na te denken. Terenzio is nu in balbezit. Berescu onderschept slim de pass. Berescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Kamçı rent richting de bal. Kamçı haalt uit met een fantastische trap. Schultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 1:2

43e minuut.
Xuân Trường met de inworp. Kamçı is nu in balbezit. Haentjens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamçı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xuân Trường komt bij de bal en schiet. Paal! Villem rent richting de bal. Villem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 53%, Dominatorzy Ligi 47%.
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 1:3

76e minuut.
Romano de Santana geeft een hoge lob. Kamçı rent richting de bal. Olejnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kamçı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Öykü neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Balák kopt de bal weg. Öykü is nu in balbezit. Öykü speelt de bal door. Klungelig pakt Prieto de bal. Xuân Trường geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Haentjens geeft de bal voor. Klungelig pakt Vugrinec de bal. Baird rent richting de bal. Vugrinec onderschept slim de pass. Vugrinec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 51%, Dominatorzy Ligi 49%.
WidzeW Lodz - Dominatorzy Ligi 1:3