Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.śląsk Drink Team FC
new Tactiek Kiełbasa new
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 42.6
redelijk Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


22e minuut.
Mælen passt de bal zonder na te denken. Tofan probeert de bal met de borst te controleren. Kwaśniewski begaat een overtreding. Kwaśniewski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Moceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinović begaat een overtreding. Moceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meza wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - Drink Team FC 1:0

44e minuut.
Realini probeert naar een medespeler te passen. Kosgei rent richting de bal. Kosgei passt de bal met de wreef. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.śląsk 42%, Drink Team FC 58%.
ks.śląsk - Drink Team FC 1:0

57e minuut.
Mælen rent richting de bal. Luba is nu in balbezit. Mælen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mælen krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jaun onderschept slim de pass. Jaun passt de bal met de wreef. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. Maśnica probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mejías komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Weissenberger met een snelle inworp. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski probeert naar een medespeler te passen. Mælen is nu in balbezit. Mælen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.śląsk 49%, Drink Team FC 51%.
ks.śląsk - Drink Team FC 1:0