Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominatorzy Ligi FC Kauczuki
exploit Tactiek nadzieja
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Öykü onderschept slim de pass. Öykü speelt de bal door. Xuân Trường speelt de bal door. Kamçı is nu in balbezit. Kamçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem rent richting de bal. Półchłopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Öykü wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kamçı speelt de bal door. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere speelt de bal door. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - FC Kauczuki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 43%, FC Kauczuki 57%.
Dominatorzy Ligi - FC Kauczuki 1:0

56e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Balák onderschept slim de pass. Balák passt de bal in één keer door. Kamçı rent richting de bal. Kamçı draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Xuân Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı geeft de bal voor. Villem rent richting de bal. Villem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Półchłopek kopt de bal weg. Karzełek is nu in balbezit. Kamçı rent richting de bal. Kamçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - FC Kauczuki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 38%, FC Kauczuki 62%.
Dominatorzy Ligi - FC Kauczuki 2:0