Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam WidzeW Lodz
MID próba Tactiek RTS
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.4
formidable Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Cousin speelt de bal door. Wołucki rent richting de bal. Wołucki geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal met de wreef. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miraballes geeft een hoge lob. Tymieniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 1:0

10e minuut.
Vicko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydz geeft een lange en hoge pass. Kieszek heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tymieniecki passt de bal in één keer door. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal met de wreef. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Schultz bokst de bal weg. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 2:0

15e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft een lange en hoge pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes geeft de bal voor. Schultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 3:0

18e minuut.
Vicko controleert de bal met de borst. Vicko geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki kopt de bal weg. Şamlı rent richting de bal. Şamlı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Şamlı rent richting de bal. Şamlı passt de bal zonder na te denken. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Schultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Florea is nu in balbezit. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vugrinec geeft de bal voor. Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Baranga is nu in balbezit. Baranga passt de bal zonder na te denken. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 3:1

39e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Şamlı met een sublieme pass. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. Schultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 4:1

41e minuut.
Kos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prieto de bal. Tymieniecki is nu in balbezit. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 46%, WidzeW Lodz 54%.
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 5:1

48e minuut.
Vicko onderschept slim de pass. Vicko met een sublieme pass. Kos rent richting de bal. Kos geeft een hoge lob. Berescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Haentjens speelt de bal door. Baranga is nu in balbezit. Baranga probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Grimoldi met een harde bal richting middenveld. Miadzielec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sagres de bal onder controle te krijgen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rydz rent richting de bal. Rydz met een sublieme pass. Klungelig pakt Miraballes de bal. Miraballes schiet op doel. Schultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 6:1

58e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Berescu passt de bal in één keer door. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal in één keer door. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cousin speelt de bal door. Baranga heeft problemen om de bal te vangen. Baranga speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vicko geeft een hoge lob. Miraballes kopt de bal weg. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Schultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 7:1

71e minuut.
Cousin geeft een hoge lob. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Miraballes de bal. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Schultz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kieszek kan de bal niet met de borst controleren. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Schultz bokst de bal weg.

75e minuut.
Klungelig pakt Berescu de bal. Sagres is nu in balbezit. Sagres met een sublieme pass. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Schultz bokst de bal weg.

82e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz onderschept slim de pass. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kieszek speelt de bal door. Haentjens rent richting de bal. Haentjens geeft de bal voor. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 51%, WidzeW Lodz 49%.
ADW Rafteam - WidzeW Lodz 7:1