Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC MKS Miszewo Murowane
Kiełbasa new Tactiek mks
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Jaun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crăciunoiu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catinca. Catinca krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Crăciunoiu is nu in balbezit. Crăciunoiu speelt de bal door. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Scazzoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Viirret de bal. Jaun is nu in balbezit. Viirret tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viirret krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcourt geeft een lange en hoge pass. Kwaśniewski met een sublieme pass. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Catinca is nu in balbezit. Barışkan begaat een overtreding. Catinca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso met een snel genomen vrije trap. Šoletić krijgt zijn hoofd ertegen. Enginar bokst de bal weg.

21e minuut.
Gába zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brisso is nu in balbezit. Kwaśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brisso raakt geblesseerd tijdens het duel. Brisso komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Šoletić rent richting de bal. Daar is Šoletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šoletić probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 1:1

29e minuut.
Jaun heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski met een sublieme pass. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brisso passt de bal met de wreef. Kwaśniewski probeert naar een medespeler te passen. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 2:1

38e minuut.
Klungelig pakt Šoletić de bal. Krzyżaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniewski speelt de bal door. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcourt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gába met een snelle inworp. Brisso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 52%, MKS Miszewo Murowane 48%.
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 2:1

47e minuut.
Jaun draait met de bal, schiet en ... Menhart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crăciunoiu zal de hoekschop nemen. Weissenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Scazzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Gába met een snelle inworp. Abaković is nu in balbezit. Abaković geeft de bal voor. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aiftincăi geeft een hoge lob. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 2:2

52e minuut.
Doeltrap. Ying komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Barışkan is nu in balbezit. Barışkan speelt de bal door. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissenberger schiet op doel. Scazzoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 3:2

57e minuut.
Nohejl komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Abaković geeft een lange en hoge pass. Ciechanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić onderschept slim de pass. Šoletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 3:3

62e minuut.
Šoletić is nu in balbezit. Ciechanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šoletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 3:4

70e minuut.
Buitenspel voor Šoletić. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferros komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gába met een sublieme pass. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso speelt de bal door. Ying is nu in balbezit. Ying draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejías komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 63%, MKS Miszewo Murowane 37%.
Drink Team FC - MKS Miszewo Murowane 3:4