Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKSARETKINIA ADW Rafteam
defend 1 Tactiek MID próba
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 53.9
formidable Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Wojtczak passt de bal met de wreef. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou draait met de bal, schiet en ... Wołucki controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Wołucki geeft de bal voor. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki probeert naar een medespeler te passen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 0:1

5e minuut.
Rydz rent richting de bal. Cristofani verovert de bal door een tackle van achteren. Cristofani passt de bal in één keer door. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sagres is nu in balbezit. Cristofani verovert de bal door een tackle van achteren. Cristofani passt de bal in één keer door. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou draait met de bal, schiet en ... Grimoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Scott rent richting de bal. Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak met een sublieme pass. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Florea is nu in balbezit. Florea geeft een hoge lob. Wojtczak heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Anchen bokst de bal weg.

17e minuut.
Cousin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maragnano de bal onder controle te krijgen. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 0:2

23e minuut.
Cristofani rent richting de bal. Vicko verovert de bal door een tackle van achteren. Vicko met een sublieme pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołucki. Cristofani raakt geblesseerd tijdens het duel. Severin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sudarkou springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 1:2

32e minuut.
Severin passt de bal zonder na te denken. Sudarkou is nu in balbezit. Sagres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sudarkou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sudarkou kan niet meer verder spelen. Ernemann komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Anchen speelt de bal door. Cristofani kopt de bal weg. Klungelig pakt Cousin de bal. Ernemann rent richting de bal. Ernemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Wojtczak met de inworp. Cristofani speelt de bal door. Ernemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cousin de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Severin bereikt de bal nog maar net als eerste. Severin passt de bal met de wreef. Maragnano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ernemann de bal. Ernemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 50%, ADW Rafteam 50%.
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 1:2

47e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scott. Scott krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Wojtczak passt de bal zonder na te denken. Ernemann rent richting de bal. Ernemann haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 2:2

65e minuut.
Miraballes heeft problemen om de bal te vangen. Miraballes probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vicko met een snelle inworp. Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz geeft de bal voor. Tymieniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 2:3

82e minuut.
Inworp. Tymieniecki met de inworp. Rydz is nu in balbezit. Rydz schiet op doel. Scott probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vicko zal de hoekschop nemen. Miraballes kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vicko verovert de bal door een tackle van achteren. Vicko met een sublieme pass. Xəlilov is nu in balbezit. Tymieniecki onderschept slim de pass. Tymieniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 40%, ADW Rafteam 60%.
ŁKSARETKINIA - ADW Rafteam 2:3