Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam ŁKSARETKINIA
MID próba Tactiek defend 1
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 48
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Florea geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki controleert de bal met de borst. Wojtaszewski begaat een overtreding. Wojtaszewski krijgt een gele kaart. Tymieniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Florea met een snel genomen vrije trap. Miraballes kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Şamlı met een sublieme pass. Sagres is nu in balbezit. Ernemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ernemann krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicko met de inworp. Rydz is nu in balbezit. Rydz geeft de bal voor. Miraballes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Florea met een sublieme pass. Klungelig pakt Rydz de bal. Rydz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sagres rent richting de bal. Sagres passt de bal met de wreef. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Anchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gitsioudis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydz. Gitsioudis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gitsioudis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sudarkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudarkou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gitsioudis verovert de bal door een tackle van achteren. Scott geeft een hoge lob. Karaçay rent richting de bal. Sudarkou onderschept slim de pass. Sudarkou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wojtczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagres met een sublieme pass. Rydz probeert de bal met de borst te controleren. Ernemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernemann passt de bal zonder na te denken. Grimoldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea geeft een hoge lob. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Anchen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ŁKSARETKINIA 1:0

40e minuut.
Maragnano rent richting de bal. Severin probeert naar een medespeler te passen. Scott met een sublieme pass. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou schiet op doel. Grimoldi bokst de bal weg.

44e minuut.
Miraballes rent richting de bal. Rydz is nu in balbezit. Rydz passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 53%, ŁKSARETKINIA 47%.
ADW Rafteam - ŁKSARETKINIA 1:0

50e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott probeert naar een medespeler te passen. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Wojda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Tymieniecki passt de bal in één keer door. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı geeft een hoge lob. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Severin met een snelle inworp. Ernemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernemann passt de bal in één keer door. Sudarkou is nu in balbezit. Sudarkou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Şamlı passt de bal zonder na te denken. Rydz speelt de bal door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Anchen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Tymieniecki onderschept slim de pass. Severin is nu in balbezit. Tymieniecki onderschept slim de pass. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Bánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánki geeft de bal voor. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft de bal voor. Tymieniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ŁKSARETKINIA 2:0

76e minuut.
Xəlilov speelt de bal door. Klungelig pakt Wojtczak de bal. Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wojda met de inworp. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal in één keer door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Anchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Xəlilov rent richting de bal. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes schiet op doel. Anchen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ŁKSARETKINIA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 42%, ŁKSARETKINIA 58%.
ADW Rafteam - ŁKSARETKINIA 3:0