Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki MKS Miszewo Murowane
nadzieja Tactiek mks
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 43.9
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Ruhrländer probeert naar een medespeler te passen. Abaković kopt de bal weg. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal zonder na te denken. Viirret geeft een lange en hoge pass. Ruhrländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Paudits geeft een hoge lob. Krol kopt de bal weg. Daar is Karzełek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz draait met de bal, schiet en ... Scazzoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Albornoz passt de bal zonder na te denken. Daar is Menhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol is nu in balbezit. Krol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Brisso passt de bal met de wreef. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Ruhrländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 49%, MKS Miszewo Murowane 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - MKS Miszewo Murowane 0:0

49e minuut.
Nowina probeert naar een medespeler te passen. Krol is nu in balbezit. Krol met een sublieme pass. Karzełek is nu in balbezit. Karzełek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Šoletić is nu in balbezit. Šoletić geeft een lange en hoge pass. Barón onderschept slim de pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Gába passt de bal met de wreef. Brisso rent richting de bal. Brisso passt de bal zonder na te denken. Nohejl geeft de bal voor. Šoletić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Ying komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Nohejl kopt de bal weg. Brisso heeft problemen om de bal te vangen. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - MKS Miszewo Murowane 0:1

62e minuut.
Abaković rent richting de bal. Karzełek verovert de bal door een tackle van achteren. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nowina de bal. Nowina haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karzełek heeft problemen om de bal te vangen. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kauczuki - MKS Miszewo Murowane 1:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 41%, MKS Miszewo Murowane 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - MKS Miszewo Murowane 1:1