Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz ks.śląsk
RTS Tactiek new
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 42.8
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Kos probeert naar een medespeler te passen. Baranga rent richting de bal. Baranga passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Clijsters probeert naar een medespeler te passen. Meza kopt de bal weg. Realini heeft problemen om de bal te vangen. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Olejnicki speelt de bal door. Baranga rent richting de bal. Baranga met een sublieme pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tofan onderschept slim de pass. Tofan geeft de bal voor. Haentjens speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 40%, ks.śląsk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WidzeW Lodz - ks.śląsk 0:0

54e minuut.
Vugrinec kopt de bal weg. EL Humaid heeft problemen om de bal te vangen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - ks.śląsk 1:0

59e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Luba begaat een overtreding. Miadzielec raakt geblesseerd tijdens het duel. Miadzielec met een snel genomen vrije trap. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen. Clijsters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vugrinec passt de bal zonder na te denken. Tofan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baranga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Miadzielec passt de bal met de wreef. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Realini met een sublieme pass. Meza rent richting de bal. Meza passt de bal zonder na te denken. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Miadzielec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec passt de bal zonder na te denken. Miadzielec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Meza heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu rent richting de bal. Jäätma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jäätma krijgt een gele kaart. Moceanu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moceanu kan niet meer verder spelen. Maśnica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 34%, ks.śląsk 66%.
WidzeW Lodz - ks.śląsk 1:0