Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominatorzy Ligi ŁKSARETKINIA
exploit Tactiek defend 1
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem verovert de bal door een tackle van achteren. Villem passt de bal met de wreef. Daar is Kamçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamçı haalt uit met een fantastische trap. Anchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Xəlilov speelt de bal door. Scott rent richting de bal. Met opzet legt Öykü zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Öykü moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Öykü schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Terenzio geeft de bal voor. Villem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanusz. Hanusz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 48%, ŁKSARETKINIA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominatorzy Ligi - ŁKSARETKINIA 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Anchen met een harde bal richting middenveld. Romano de Santana kopt de bal weg. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - ŁKSARETKINIA 1:0

54e minuut.
Sudarkou rent richting de bal. Terenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Terenzio geeft een lange en hoge pass. Villem is nu in balbezit. Villem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Terenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Scott rent richting de bal. Terenzio is nu in balbezit. Cristofani onderschept slim de pass. Cristofani haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Viveiroa probeert naar een medespeler te passen. Guchtenaere met een sublieme pass. Kamçı is nu in balbezit. Kamçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Romano de Santana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kamçı de bal onder controle te krijgen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı onderschept slim de pass. Kamçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 39%, ŁKSARETKINIA 61%.
Dominatorzy Ligi - ŁKSARETKINIA 1:0