Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKSARETKINIA Dominatorzy Ligi
defend 1 Tactiek exploit
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı draait met de bal, schiet en ... Xəlilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villem rent richting de bal. Villem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - Dominatorzy Ligi 0:1

4e minuut.
Cristofani is nu in balbezit. Cristofani passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Scott de bal onder controle te krijgen. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - Dominatorzy Ligi 0:2

27e minuut.
Wojtczak met de inworp. Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü begaat een overtreding. Cristofani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cristofani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baird kopt de bal weg. Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Villem is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alikin met een sublieme pass. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere passt de bal in één keer door. Villem rent richting de bal. Villem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cristofani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ernemann komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Xuân Trường rent richting de bal. Wojtczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Trường is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öykü zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villem springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Romano de Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Ernemann onderschept slim de pass. Öykü begaat een overtreding. Öykü krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Baird kopt de bal weg. Öykü met een sublieme pass. Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Kamçı rent richting de bal. Kamçı haalt uit met een fantastische trap. Wojtaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - Dominatorzy Ligi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 61%, Dominatorzy Ligi 39%.
ŁKSARETKINIA - Dominatorzy Ligi 0:3

46e minuut.
Guchtenaere geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villem de bal. Villem passt de bal met de wreef. Kamçı is nu in balbezit. Kamçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baird geeft de bal voor. Guchtenaere is nu in balbezit. Hanusz maakt een afschuwelijke overtreding. Hanusz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Maragnano is nu in balbezit. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere geeft een hoge lob. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem draait met de bal, schiet en ... Wojtaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Alikin met een sublieme pass. Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Guchtenaere speelt de bal door. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 70%, Dominatorzy Ligi 30%.
ŁKSARETKINIA - Dominatorzy Ligi 0:3