Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam Drink Team FC
MID próba Tactiek Kiełbasa new
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki geeft de bal voor. Rydz speelt de bal door. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 1:0

3e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes passt de bal met de wreef. Vicko rent richting de bal. Vicko geeft een hoge lob. Tymieniecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jaun is nu in balbezit. Jaun passt de bal zonder na te denken. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft de bal voor. Weissenberger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grimoldi probeert naar een medespeler te passen. Nuutilainen kopt de bal weg. Wołucki rent richting de bal. Weissenberger onderschept slim de pass. Weissenberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Crăciunoiu kan de bal niet met de borst controleren. Tymieniecki is nu in balbezit. Şamlı geeft een hoge lob. Miraballes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Tymieniecki is nu in balbezit. Barışkan begaat een overtreding. Tymieniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagres met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Delcourt de bal. Miraballes rent richting de bal. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sagres kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydz de bal. Rydz passt de bal in één keer door. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Konstantinović speelt de bal door. Rydz geeft een hoge lob. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Delcourt de bal. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miraballes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 2:0

29e minuut.
Daar is Barışkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft de bal voor. Tymieniecki kopt de bal weg. Sagres geeft een hoge lob. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Miraballes kopt de bal weg. Rydz is nu in balbezit. Rydz passt de bal met de wreef. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rydz geeft een lange en hoge pass. Delcourt probeert de bal met de borst te controleren. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 3:0

40e minuut.
Miraballes probeert naar een medespeler te passen. Rydz is nu in balbezit. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 4:0

43e minuut.
Rydz passt de bal zonder na te denken. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı passt de bal in één keer door. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 43%, Drink Team FC 57%.
ADW Rafteam - Drink Team FC 4:0

47e minuut.
Inworp. Crăciunoiu met een snelle inworp. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaun geeft een hoge lob. Wołucki kopt de bal weg. Grimoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı rent richting de bal. Şamlı speelt de bal door. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Konstantinović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şamlı neemt de hoekschop. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mælen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Cousin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cousin geeft een lange en hoge pass. Miraballes kopt de bal weg. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rydz geeft de bal voor. Konstantinović kopt de bal weg. Sagres probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 5:0

68e minuut.
Jaun is nu in balbezit. Rydz onderschept slim de pass. Rydz met een sublieme pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krzyżaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea onderschept slim de pass. Florea passt de bal met de wreef. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Delcourt de bal. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Enginar trapt de bal weg van het doel. Rydz geeft de bal voor. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 6:0

74e minuut.
Daar is Jaun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydz onderschept slim de pass. Rydz passt de bal met de wreef. Miraballes is nu in balbezit. Rydz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mejías komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kwaśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniewski speelt de bal door. Wołucki met een sublieme pass. Mælen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mælen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cousin is nu in balbezit. Cousin geeft een lange en hoge pass. Sagres met een sublieme pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miraballes rent richting de bal. Ciechanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miraballes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Rydz is nu in balbezit. Rydz draait met de bal, schiet en ... Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 7:0

83e minuut.
Karaçay rent richting de bal. Karaçay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mælen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mælen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Mejías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejías met een sublieme pass. Wołucki probeert naar een medespeler te passen. Mælen is nu in balbezit. Mælen draait met de bal, schiet en ... Grimoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Drink Team FC 7:1

86e minuut.
Tymieniecki passt de bal zonder na te denken. Rydz probeert de bal aan de voet te houden. Delcourt is nu in balbezit. Miraballes onderschept slim de pass. Miraballes schiet op doel. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Cousin geeft een lange en hoge pass. Kwaśniewski kan de bal niet met de borst controleren. Florea rent richting de bal. Florea geeft een hoge lob. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 32%, Drink Team FC 68%.
ADW Rafteam - Drink Team FC 7:1