Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC ADW Rafteam
Kiełbasa new Tactiek MID próba
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Tymieniecki kopt de bal weg. Miraballes is nu in balbezit. Ciechanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miraballes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 0:1

4e minuut.
Cousin passt de bal in één keer door. Vicko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicko passt de bal met de wreef. Miraballes rent richting de bal. Miraballes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jaun rent richting de bal. Bánki verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunoiu onderschept slim de pass. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Weissenberger springt en kopt de bal. Grimoldi bokst de bal weg.

10e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes passt de bal met de wreef. Rydz met een sublieme pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Enginar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şamlı zal de hoekschop nemen. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 0:2

12e minuut.
Sagres rent richting de bal. Sagres passt de bal in één keer door. Şamlı rent richting de bal. Şamlı geeft de bal voor. Miraballes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 0:3

16e minuut.
Sagres is nu in balbezit. Sagres speelt de bal door. Florea met een sublieme pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciechanowski probeert de bal aan de voet te houden. Barışkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Krzyżaniak de bal. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Florea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mælen rent richting de bal. Mælen passt de bal zonder na te denken. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Grimoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Vicko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuutilainen is nu in balbezit. Vicko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicko krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rydz probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Enginar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 0:4

30e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz is nu in balbezit. Rydz passt de bal in één keer door. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Rydz met een sublieme pass. Ciechanowski onderschept slim de pass. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miraballes geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tymieniecki is nu in balbezit. Barışkan onderschept slim de pass. Crăciunoiu speelt de bal door. Jaun rent richting de bal. Jaun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Jaun met een sublieme pass. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. Wołucki probeert de bal aan de voet te houden. Grimoldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 1:4

39e minuut.
Rydz passt de bal in één keer door. Tymieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Barışkan is nu in balbezit. Tymieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tymieniecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sagres kopt de bal weg. Şamlı rent richting de bal. Şamlı passt de bal zonder na te denken. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Delcourt kopt de bal weg. Şamlı rent richting de bal. Şamlı geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 68%, ADW Rafteam 32%.
Drink Team FC - ADW Rafteam 1:4

47e minuut.
Krzyżaniak geeft een lange en hoge pass. Rydz geeft de bal voor. Klungelig pakt Delcourt de bal. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rydz geeft een hoge lob. Daar is Delcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes onderschept slim de pass. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 1:5

56e minuut.
Crăciunoiu met een sublieme pass. Jaun is nu in balbezit. Jaun geeft een lange en hoge pass. Daar is Weissenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissenberger schiet op doel. Grimoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nuutilainen probeert naar een medespeler te passen. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wołucki krijgt een gele kaart. Weissenberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaun neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ADW Rafteam 2:5

62e minuut.
Sagres speelt de bal door. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı met een sublieme pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Konstantinović kopt de bal weg. Weissenberger controleert de bal met de borst. Sagres rent richting de bal. Weissenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Grimoldi bokst de bal weg.

70e minuut.
Weissenberger is nu in balbezit. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Şamlı speelt de bal door. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Miraballes rent richting de bal. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cousin probeert naar een medespeler te passen. Sagres speelt de bal door. Vicko probeert naar een medespeler te passen. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Mejías komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Crăciunoiu controleert de bal met de borst. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı passt de bal met de wreef. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Miraballes rent richting de bal. Miraballes passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Enginar trapt de bal weg van het doel. Sagres kopt de bal weg. Krzyżaniak is nu in balbezit. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tymieniecki geeft een lange en hoge pass. Rydz probeert de bal aan de voet te houden. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sagres kopt de bal weg. Tymieniecki kan de bal niet met de borst controleren. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Rydz rent richting de bal. Rydz draait met de bal, schiet en ... Enginar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 60%, ADW Rafteam 40%.
Drink Team FC - ADW Rafteam 2:5