Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz MKS Miszewo Murowane
RTS Tactiek mks
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Olejnicki geeft de bal voor. Menhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Berescu schiet op doel. Scazzoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 1:0

11e minuut.
Kos speelt de bal door. Berescu rent richting de bal. Abaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kos wilt de vrije trap nemen. Scazzoso bokst de bal weg.

14e minuut.
Kos met een sublieme pass. Daar is Baranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranga met een sublieme pass. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viirret is nu in balbezit. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso bokst de bal weg.

28e minuut.
Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi begaat een overtreding. Aiftincăi krijgt een gele kaart. Prieto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prieto kan niet meer verder spelen. Kieszek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Doeltrap. Scazzoso trapt de bal weg van het doel. Kos kopt de bal weg. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal met de wreef. Baranga probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Šoletić is nu in balbezit. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi geeft de bal voor. Šoletić krijgt zijn hoofd ertegen. Schultz bokst de bal weg.

40e minuut.
Miadzielec rent richting de bal. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec geeft een hoge lob. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu draait met de bal, schiet en ... Scazzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Menhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menhart geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jäätma de bal onder controle te krijgen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 42%, MKS Miszewo Murowane 58%.
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 1:0

51e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ying komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Nohejl komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec geeft een lange en hoge pass. Menhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu schiet op doel. Scazzoso bokst de bal weg.

65e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... Scazzoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferros komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso onderschept slim de pass. Brisso geeft een lange en hoge pass. Šoletić is nu in balbezit. Šoletić schiet op doel. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ying rent richting de bal. Jäätma verovert de bal door een tackle van achteren. Jäätma geeft een hoge lob. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec schiet op doel. Scazzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Jäätma rent richting de bal. Ying onderschept slim de pass. Ying haalt uit met een fantastische trap. Schultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 2:2

80e minuut.
Berescu probeert de bal aan de voet te houden. Menhart onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miadzielec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 3:2

84e minuut.
Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga passt de bal in één keer door. Drzyzga verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Scazzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kieszek is nu in balbezit. Kieszek geeft de bal voor. Kos probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 48%, MKS Miszewo Murowane 52%.
WidzeW Lodz - MKS Miszewo Murowane 3:2