Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Miszewo Murowane WidzeW Lodz
mks Tactiek RTS
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Šoletić rent richting de bal. Berescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šoletić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brisso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olejnicki probeert de bal met de borst te controleren. Šoletić rent richting de bal. Šoletić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Kos speelt de bal door. Vugrinec heeft problemen om de bal te vangen. Gába met een sublieme pass. Šoletić is nu in balbezit. Šoletić passt de bal in één keer door. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Aiftincăi met een snelle inworp. Haentjens met een sublieme pass. Viirret is nu in balbezit. Viirret geeft een hoge lob. Šoletić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga passt de bal met de wreef. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - WidzeW Lodz 0:1

14e minuut.
Šoletić kopt de bal weg. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaković onderschept slim de pass. Abaković passt de bal zonder na te denken. Baranga rent richting de bal. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Baranga is nu in balbezit. Baranga speelt de bal door. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Aiftincăi begaat een overtreding. Aiftincăi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chardon geeft de bal voor. Inworp. Miadzielec met de inworp. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - WidzeW Lodz 0:2

32e minuut.
Baranga probeert naar een medespeler te passen. Menhart rent richting de bal. Berescu onderschept slim de pass. Berescu draait met de bal, schiet en ... Scazzoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - WidzeW Lodz 0:3

34e minuut.
Baranga rent richting de bal. Baranga passt de bal zonder na te denken. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menhart rent richting de bal. Menhart passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 54%, WidzeW Lodz 46%.
MKS Miszewo Murowane - WidzeW Lodz 0:3

47e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso bokst de bal weg.

50e minuut.
Viirret is nu in balbezit. Baranga onderschept slim de pass. Baranga geeft een hoge lob. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Scazzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Šoletić kopt de bal weg. Jäätma heeft problemen om de bal te vangen. Brisso rent richting de bal. Brisso haalt uit met een fantastische trap. Schultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Ying komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Haentjens passt de bal met de wreef. Kos rent richting de bal. Kos probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daar is Ying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šoletić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jäätma. Jäätma krijgt een gele kaart. Šoletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nohejl komt het veld opgelopen. Brisso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Kos geeft een hoge lob. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Schultz trapt de bal weg. Kos kopt de bal weg. Gába heeft problemen om de bal te vangen. Vugrinec verovert de bal door een tackle van achteren. Vugrinec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Ferros komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Miadzielec speelt de bal door. Vugrinec geeft een hoge lob. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Haentjens passt de bal in één keer door. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec probeert naar een medespeler te passen. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Scazzoso trapt de bal weg. Kos is nu in balbezit. Kos probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 50%, WidzeW Lodz 50%.
MKS Miszewo Murowane - WidzeW Lodz 0:3