Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki ks.śląsk
nadzieja Tactiek new
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 42.7
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luba de bal. Nowina begaat een overtreding. Nowina krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Realini verovert de bal door een tackle van achteren. Realini speelt de bal door. Kosgei probeert naar een medespeler te passen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer bokst de bal weg.

20e minuut.
Kosgei met een sublieme pass. Paudits rent richting de bal. Paudits geeft de bal voor. Nowina is nu in balbezit. Nowina geeft een lange en hoge pass. Clijsters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ganović verovert de bal door een tackle van achteren. Kosgei rent richting de bal. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Realini onderschept slim de pass. Realini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 42%, ks.śląsk 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - ks.śląsk 0:0

46e minuut.
Albornoz passt de bal zonder na te denken. Krol is nu in balbezit. Krol passt de bal in één keer door. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clijsters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal met de wreef. Krol rent richting de bal. Sławiński rent richting de bal. Sławiński schiet op doel. Clijsters bokst de bal weg.

65e minuut.
Krol speelt de bal door. Kosgei rent richting de bal. Roszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosgei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Realini controleert de bal met de borst. Krol probeert naar een medespeler te passen. Sławiński rent richting de bal. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Roszak is nu in balbezit. Roszak probeert naar een medespeler te passen. Rejman rent richting de bal. Krol is nu in balbezit. Krol draait met de bal, schiet en ... Clijsters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sławiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - ks.śląsk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 37%, ks.śląsk 63%.
FC Kauczuki - ks.śląsk 1:0