Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominatorzy Ligi ks.śląsk
exploit Tactiek new
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49 gemiddelde waardering 43.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Guchtenaere kopt de bal weg. Realini heeft problemen om de bal te vangen. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Öykü probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Villem rent richting de bal. Villem draait met de bal, schiet en ... Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - ks.śląsk 1:0

16e minuut.
Meza met een sublieme pass. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba passt de bal in één keer door. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Wrona met een sublieme pass. Realini rent richting de bal. Realini passt de bal in één keer door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ... de Viveiroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganović maakt een afschuwelijke overtreding. Ganović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 40%, ks.śląsk 60%.
Dominatorzy Ligi - ks.śląsk 1:0

47e minuut.
Meza is nu in balbezit. Terenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza onderschept slim de pass. Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasesalu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 39%, ks.śląsk 61%.
Dominatorzy Ligi - ks.śląsk 1:0