Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz ŁKSARETKINIA
RTS Tactiek defend 1
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Olejnicki rent richting de bal. Sudarkou onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olejnicki. Olejnicki krijgt een gele kaart. Sudarkou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristofani komt bij de bal en schiet. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Baranga speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vresk onderschept slim de pass. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Anchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Severin onderschept slim de pass. Severin met een sublieme pass. Maragnano rent richting de bal. Maragnano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cristofani verovert de bal door een tackle van achteren. Olejnicki is nu in balbezit. Cristofani onderschept slim de pass. Cristofani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - ŁKSARETKINIA 0:1

28e minuut.
Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz met een sublieme pass. Sudarkou rent richting de bal. Sudarkou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 58%, ŁKSARETKINIA 42%.
WidzeW Lodz - ŁKSARETKINIA 0:1

49e minuut.
Wojtczak met een snelle inworp. Cristofani is nu in balbezit. Cristofani geeft een hoge lob. Severin is nu in balbezit. Severin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Olejnicki probeert naar een medespeler te passen. Jäätma rent richting de bal. Severin verovert de bal door een tackle van achteren. Severin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Schultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sudarkou is nu in balbezit. Sudarkou schiet op doel. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Haentjens passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Maragnano de bal onder controle te krijgen. Cristofani rent richting de bal. Cristofani passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - ŁKSARETKINIA 0:2

90e minuut.
Miadzielec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 57%, ŁKSARETKINIA 43%.
WidzeW Lodz - ŁKSARETKINIA 0:2