Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKSARETKINIA WidzeW Lodz
defend 1 Tactiek RTS
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 42.8
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


16e minuut.
Wojtczak geeft een lange en hoge pass. Severin is nu in balbezit. Severin passt de bal in één keer door. Maragnano rent richting de bal. Maragnano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - WidzeW Lodz 1:0

20e minuut.
Benek rent richting de bal. Benek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtczak met de inworp. Cristofani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Schultz met een harde bal richting middenveld. Kos kopt de bal weg. Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarkou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kos is nu in balbezit. Kos probeert naar een medespeler te passen. Vugrinec probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Anchen bokst de bal weg.

28e minuut.
Cristofani is nu in balbezit. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Anchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sudarkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäätma verovert de bal door een tackle van achteren. Cristofani onderschept slim de pass. Cristofani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKSARETKINIA - WidzeW Lodz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 44%, WidzeW Lodz 56%.
ŁKSARETKINIA - WidzeW Lodz 2:0

54e minuut.
Severin kopt de bal weg. Maragnano speelt de bal door. Klungelig pakt Sudarkou de bal. Cristofani rent richting de bal. Cristofani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani passt de bal zonder na te denken. Jäätma rent richting de bal. Sudarkou verovert de bal door een tackle van achteren. Sudarkou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sudarkou is nu in balbezit. Cristofani rent richting de bal. Benek onderschept slim de pass. Sudarkou verovert de bal door een tackle van achteren. Sudarkou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Baranga de bal. Baranga probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. Vresk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anchen bokst de bal weg.

70e minuut.
Severin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maragnano is nu in balbezit. Haentjens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haentjens krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Kos onderschept slim de pass. Kos met een sublieme pass. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gitsioudis speelt de bal door. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Scott naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sudarkou is nu in balbezit. Cristofani rent richting de bal. Sudarkou is nu in balbezit. Cristofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani draait met de bal, schiet en ... Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maragnano met de inworp. Cristofani rent richting de bal. Cristofani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKSARETKINIA 45%, WidzeW Lodz 55%.
ŁKSARETKINIA - WidzeW Lodz 2:0