Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki Drink Team FC
nadzieja Tactiek Kiełbasa new
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 42.6
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuutilainen speelt de bal door. Paudits rent richting de bal. Jaun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ciechanowski geeft de bal voor. Nuutilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nuutilainen de bal. Nuutilainen geeft een lange en hoge pass. Weissenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruhrländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Albornoz is nu in balbezit. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Konstantinović speelt de bal door. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pestano geeft een lange en hoge pass. Sławiński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krol maakt een snoekduik en kopt de bal. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Krzyżaniak rent richting de bal. Krzyżaniak geeft een hoge lob. Nuutilainen met een sublieme pass. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger haalt uit met een fantastische trap. Ruhrländer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 43%, Drink Team FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - Drink Team FC 0:0

49e minuut.
Nowina met de inworp. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz passt de bal zonder na te denken. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - Drink Team FC 1:0

57e minuut.
Nowina rent richting de bal. Nowina speelt de bal door. Krol rent richting de bal. Sławiński rent richting de bal. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Karzełek rent richting de bal. Karzełek geeft een lange en hoge pass. Konstantinović heeft problemen om de bal te vangen. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Mælen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz speelt de bal door. Krol is nu in balbezit. Krol schiet op doel. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - Drink Team FC 2:0

71e minuut.
Barışkan passt de bal zonder na te denken. Kwaśniewski probeert naar een medespeler te passen. Jaun is nu in balbezit. Mælen is nu in balbezit. Mælen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mejías komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Karzełek is nu in balbezit. Karzełek passt de bal in één keer door. Albornoz met een sublieme pass. Krol is nu in balbezit. Krol draait met de bal, schiet en ... Enginar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 35%, Drink Team FC 65%.
FC Kauczuki - Drink Team FC 2:0