Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC FC Kauczuki
Kiełbasa new Tactiek nadzieja
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kwaśniewski passt de bal met de wreef. Nuutilainen geeft een hoge lob. Weissenberger springt en kopt de bal. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Kwaśniewski begaat een overtreding. Pestano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pestano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sławiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nowina passt de bal in één keer door. Pestano geeft een hoge lob. Sławiński kopt de bal weg. Krol rent richting de bal. Krol schiet op doel. Enginar bokst de bal weg.

21e minuut.
Nowina probeert naar een medespeler te passen. Albornoz speelt de bal door. Ciechanowski is nu in balbezit. Krol onderschept slim de pass. Krol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciechanowski geeft een hoge lob. Nuutilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuutilainen passt de bal met de wreef. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Ruhrländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nowina probeert naar een medespeler te passen. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albornoz neemt de penalty, wat een uithaal! Enginar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Roszak is nu in balbezit. Nuutilainen rent richting de bal. Nuutilainen passt de bal in één keer door. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Albornoz is nu in balbezit. Pestano geeft de bal voor. Ciechanowski rent richting de bal. Krol verovert de bal door een tackle van achteren. Krol met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sławiński rent richting de bal. Sławiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - FC Kauczuki 0:1

36e minuut.
Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol geeft een lange en hoge pass. Daar is Delcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 59%, FC Kauczuki 41%.
Drink Team FC - FC Kauczuki 0:1

51e minuut.
Nuutilainen rent richting de bal. Nuutilainen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Półchłopek de bal onder controle te krijgen. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Karzełek passt de bal zonder na te denken. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ciechanowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciechanowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Krol rent richting de bal. Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol onderschept slim de pass. Klungelig pakt Krol de bal. Krol draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sławiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - FC Kauczuki 0:2

58e minuut.
Kwaśniewski speelt de bal door. Nuutilainen is nu in balbezit. Nuutilainen geeft de bal voor. Weissenberger springt en kopt de bal. Ruhrländer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sławiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kościukiewicz komt het veld opgelopen. Mælen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Albornoz met een sublieme pass. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kościukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Mejías komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Krzyżaniak speelt de bal door. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu passt de bal met de wreef. Mælen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mælen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - FC Kauczuki 1:2

83e minuut.
Barón onderschept slim de pass. Paudits rent richting de bal. Kwaśniewski geeft de bal voor. Mælen is nu in balbezit. Mælen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Roszak is nu in balbezit. Roszak geeft de bal voor. Klungelig pakt Crăciunoiu de bal. Crăciunoiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 50%, FC Kauczuki 50%.
Drink Team FC - FC Kauczuki 1:2